5 eenvoudige feiten over Max coilnailer beschreven

Ook bezit de CN565S2 ten op zichtte met zijn voorganger een smallere neus en aanraking arm waardoor een inslag ofwel beschadiging juiste hout tot een minimum is teruggebracht. De afdruk van de slagpen kan zijn bij dit werken betreffende deze tacker miniem.

Een MAX CN552S is uitgerust betreffende een instelbare luchtuitlaat en diepte-instelling, preventie tegen dubbel schieten, comfortabele rubber grip, ingebouwde geluiddemper en een knikkoppeling. Een CN552S schiet nagels van 25 t/m 50mm.

De ideale gewichtsverdeling en dit luxe luxe rubberen handvat vervaardigen van deze tacker een "must have" voor elke timmerman en aannemer. De CN565S2 schiet nagels betreffende 32 t/m 65mm

De nieuwe MAX CN565S2 is de opvolger van het topmodel aangaande MAX; de CN565S . Dit apparaat heeft een aantal onderscheidende kenmerken waaronder een minder model, en verdere kracht (6,8%).

Hoe deze MAX tacker zit kan u nalezen in de handleiding tussen dit kopje documenten, in deze handleidingen vindt u verder allerhande praktische tips voor dit toepassen aangaande deze tacker.

Op deze website vindt u dan ook een totaalbeeld met alle MAX tackers die we in de webshop voorstellen. Staat de gewenste ontwerp daar niet tussen? Neem rustig aanraking met het op.

Tackerplein is een sites winkel vanwege Bouw- en Aannemersbedrijven, Timmerfabrieken, ZZP-ers en verschillende professionele ondernemers die zichzelf focussen op de bouw en afbouw in een breedste zin van het woord.

Multifunctionele Coilnailer geschikt voor zowel nagels op draad gelast mits op kunststof groep. Artikelnummer:

De MAX CN55 is uitgerust met een instelbare luchtuitlaat, robuust magazijnruimte, stofkap en huisbescherming. De CN55 schiet nagels betreffende 25 t/m 57mm op draad gelast. 

Tackerplein levert naast al die welbekende zien tackers tevens de bijbehorende bevestigingsmaterialen en compressoren.

Tackerplein is een sites webwinkel vanwege Bouw- en Aannemersbedrijven, Timmerfabrieken, ZZP-ers en andere gespecialiseerde ondernemers die zich focussen op een bouw en afbouw in de breedste zin van dit woord.

Tackerplein kan zijn een sites winkel voor Bouw- en Aannemersbedrijven, Timmerfabrieken, ZZP-ers en verschillende professionele ondernemers die zich focussen op de bouw en afbouw in een breedste zin aangaande dit woord.

Tackerplein is ons sites winkel vanwege Bouw- click here en Aannemersbedrijven, Timmerfabrieken, ZZP-ers en verschillende professionele ondernemers welke zich focussen op een bouw en afbouw in de breedste zin met dit woord.

Door de handvat in te knijpen ontspant de veer aangaande dit schietmechanisme en geraken de nieten met kracht in dit bouwstof geslagen. Er kunnen nieten met 6 tot 14 mm pootlengte mee verwerkt geraken.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “5 eenvoudige feiten over Max coilnailer beschreven”

Leave a Reply

Gravatar